Specialisti afecțiuni picioare

TEHNICI DE TRATAMENT

Tehnici de tratament

Centrul medical PODOLINE

TEHNICI ÎN TRATAREA AFECȚIUNILOR PICIOARELOR

Principalele probleme și afecțiuni cu care se ocupă un podiatru sunt unghiile încarnate, monturile picioarelor, deformări ale degetelor sau alte răni/ probleme la nivelul picioarelor.

  • Ortonoxia/terapia cu agrafe unghiale.
  • Protetica unghială.
  • Confecționarea ortezelor, incluzând orteze de susținere și de atenuare a presiunii sau orteze de corectură pentru diferite malpoziții.
  • Tehnica de tamponare.

Tehnnici în podiatrie

Sănătatea picioarelor tale contează, tocmai de asta serviciile noastre se bazează pe cele mai noi tehnici de tratament în podiatrie.

Echipa noastră de specialiști luptă pentru pentru o calitate cât mai ridicată a vieții tale! Specialiștii podologii joacă un rol important în procesul de diagnosticare și tratare a afecțiunilor de la nivelul picioarelor.

Alături de medicii colaboratori ai clinicii noastre, ne asigurăm ca orice fel de tratament, oricât de complex ar fi acesta, va avea succes.

Așadar, indiferent de problema cu care te confrunți, nu ezita să ne contactezi! Stăm la dispoziția ta pentru a-ți ușura viața și a te bucura din plin de aceasta!

tehnici afectiuni in podiatrie

Când ai nevoie de un podiatru?

Tehnicile în podiatrie se realizează cu ajutorul aparaturii și mobilierului de înaltă performanță, instrumentar medical, freze speciale, în funcție de problemele cu care te confrunți.

Podiatrul este cel care vine în sprijinul persoanelor cu diabet zaharat, ajutându-le la îmbunătățirea funcțiilor locomotorii și menținerii sănătoase la țesuturilor piciorului diabetic.

De altfel, aceasta joacă un rol important și în ceea ce privește medicina sportivă, de la postura corpului până la gestionarea și calmarea durerilor articulațiilor.

Tehnnici în podiatrie

Ortonixie

Opțiuni terapeutice care utiliează agrafele cu 3 componente personalizate și combinații de afrage. Există mai mult de 20 de tehnici diferite de aplicare a agrafelor.

În centrul nostru cele mai folosite sunt: agrafa 3TO , agrafa Ben-Stolz-BS spange , agrafa Goldstadt, agrafa Onyclip , Podofix , Combiped , agrafa ”Fraser”, Podostripe.

Proteze pentru unghii

Aceste proteze unghiale sunt de mai multe feluri. Pot fi parțiale sau totale, din gel sau acril. Acestea au atât rol estetic, cât și terapeutic.

De asemenea, metoda protetică se referă la înlocuirea unui fragment deteriorat cu implanturi artificiale. Principalul scop este creșterea rezistenței unghiei în creștere.

Ortezele pentru picior

Sunt utilizate pentru o mai bună funcționare a piciorului, existând orteze de susținere și orteze de corectură pentru diferite malpoziții.

Ortezele sunt dispozitive concepute pentru pantofi, având rol de a ameliora afecțiuni apărute în urma anumitor afecțiuni, mers și activitățile sportive.

Sună acum pentru o programare la 0765 477 129 sau (04) 0217 965 533!

sau contactează-ne prin e-mail: [email protected]

Servicii Podiatrie

Află care sunt toate serviciile pe care specialiștii de la clinica noastră ți le pun la dispoziție. Sănătatea picioarelor tale contează!

Sari la conținut