Centrul medical PODOLINE

Podoterapeutul tău la tine acasă!

Podoline pune preț pe nevoile clienților, tocmai de aceea echipa de specialiști podoterapeuți vine în ajutorul celor care nu se pot deplasa de acasă.

Ne deplasăm la pacienți acasă la cerere, având grijă de sănătatea picioarelor lor.

  • Servicii de îngrijire la domiciliu, prin serviciul mobil de îngrijire a picioarelor, care se deplasează la cerere acasă la pacienții nedeplasabili, centre de recuperare, aziluri de îngrijire a vârstnicilor.
  • Aparatură performantă pentru tratamentul specializat al afecțiunilor picioarelor;
  • Tratament complet  pentru a minimiza nevoia acestuia de a fi internat.

Tratament mobil de îngrijire a picioarelor

Sănătatea picioarelor tale contează, tocmai de asta venim în ajutorul tău la tine acasă!

Echipa noastră de podoterapeuți se deplasează la pacienții nedeplasabili, pentru a le ușura viața. De altfel, suntem dispuși să venim și în alte spitale, clinici, aziluri și alte locații în care putem oferi ajutor.

Așadar, indiferent de problema cu care te confrunți, nu ezita să ne contactezi! Stăm la dispoziția ta pentru a-ți ușura viața și a te bucura din plin de aceasta!

Alături de specialiștii podoterapeuți și medicii colaboratori ai cabinetului noastru, ne asigurăm ca orice fel de tratament, oricât de complex ar fi acesta, va avea succes. Tocmai de aceea, punem preț pe siguranța clienților noștri și le venim în ajutor acasă.

În cazul în  care dorești să apelezi la serviciile noastre de îngrijore a piciorului mobil, tot ce ai de făcut este să suni la numărul de telefon 0765 477 129/0217 965 533 sau să îți programezi o consulație la [email protected].

servicii podiatrie mobila
Podiatrie - tratare afectiuni picioare

Cele mai întâlnite afecțiuni în podiatrie

Piciorul diabetic

Principalele probleme care apar sunt circulația proastă a sângelui și terminațiile nervoase afectate. În cazuri mai grave, problemele se pot agrava până la situații extreme când se ajunge la amputarea degetelor sau picioarelor.

Onicogrifoza

Această afecțiune reprezintă îngroșarea anormală a uneia sau mai multe unghii. Acest lucru poate fi generat de trecerea timpului – îmbătrânire, traumatisme care s-au repetat, insuficiență venoasă și alte boli dermatologice.

Veruca plantară

Aceste veruci sunt de fapt negi, excrescente cu aspect granulat, maroniu închis la culoare, cauzat de infecția cu HPV(Human-Papilomavirus). Veurca plantară este contagioasă, se poate lua prin contactat direct, cât și prin suprafețele contaminate

Sună acum pentru o programare la 0765 477 129 sau 0217 965 533!

sau contactează-ne pe e-mail: [email protected]

Alte servicii

Dacă identificați orice fel de problemă, nu ezitați să cereți părerea unui specialist. Nici o afecțiune nu trece de la sine!

Sari la conținut