In cele ce urmeaza va vom prezenta termenii si conditiile prin care site-ul Podoline.ro va pune la dispozitie serviciile sale de promovare a produselor Baehr online.

1. Conditii de utilizare

Podoline.ro a stabilit o serie de reguli care trebuie respectate de toti cei care utilizeaza serviciile noastre. Aceste conditii pot fi modificate , fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Daca nu doriti sa respectati si sa indepliniti aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul site-ului.

2. Servicii

Site-ul podoline.ro ofera utilizatorilor informatii referitoare la produsele pe care le vinde firma noastra dar si inforamtii referioate la servicile oferite de cabinetul nostru si nu numai. Dvs. sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, anunturi, stiri, mesaje care sunt necesare site-ului Podoline.ro pentru o furnizarea cat mai complexa si bogata a serviciilor sale. Dvs. sunteti de acord cu serviciile site-ului, Podoline.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate efectuate de dvs.

3.Informații despre produse și servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse şi servicii Podoline în România. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare şi nu atrag responsabilitatea Podoline .

Podoline îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza informaţiile ce figurează în prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate, în orice moment, fără preaviz, ţinând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea Podoline sau a angajaţilor săi.

Podoline este la dispoziţia dumneavoastră pentru orice informaţie, în special referitoare la tarifele produselor, la disponibilitatea produselor prezentate.

4.Jurisdictie si lege aplicabila

Produsele Podoline, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clientii si utilizatorii din Romania. Podoline nu garanteaza că produsele și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile in alte locatii decat Romania. Vă rugăm să ne contactați  pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea produselor în Romania. Produsele care apar pe acest site sunt doar reprezentări vizuale și, ca atare, acestea nu constituie adevărata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc.

Dumneavoastra si Podoline sunteti de acord ca orice controverse sau pretentii provenind din sau in legatura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate exclusiv instantelor din Bucuresti, Romania.

5. Incalcari

Daca ati observat ca aceste reguli din Termeni si Conditii nu sunt respectate, va rugam sa ne trimiteti un email la urmatoarea adresa: office@podoline.ro si vom lua masurile de rigoare pentru rezolvarea problemelor.